Zeist: 030 699 19 39  |    Polsbroek: 0182 - 30 76 01

Neem contact op met Lawijn

Lawijn Advies & Management is uw partner voor de uitvoering van grond- en verhardingsonderzoek, en planvorming en begeleiding van bodemsanering en herinrichting. Onze experts zijn gecertificeerd in milieuonderzoek. Wij denken met u mee in de fases waarin u dat wenst, en zoeken altijd gericht naar oplossingen. Advisering in GWW behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe bereikt u Lawijn Advies & Management

U kunt ons telefonisch bereiken op 030 699 1939 en via de e-mail op info@lawijnadvies.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Lawijn Advies & Management
Noordzijdseweg 127
3415 RA Polsbroek 


Vestiging veldwerkafdeling / Postadres

Dijnselburgerlaan 1-4a

3705 LP Zeist

Telefoonnr.: 030 - 699 1939
Telefaxnr.: 0847 - 23 78 19

e-mail algemeen: info@lawijnadvies.nl
e-mail financiën: administratie@lawijnadvies.nl

Vacatures

We zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze medewerkers met milieuexpertise die willen bijdragen aan de groei van Lawijn Advies & Management.

Wegens toename van de werkzaamheden biedt Lawijn Advies & Management onderstaande afwisselende functies. Voor meer informatie over een vacature en de sollicitatieprocedure kunt u telefonisch contact opnemen met de betreffende contactpersoon.


Vacature(s):


Wij juichen open sollicitaties altijd van harte toe.

Volg je een milieuopleiding? Lawijn Advies & Management biedt continu werkplekken voor stagiaires. Neem contact met ons op voor meer informatie.